עבודה אקדמית? חפשו עכשיו במאגר הענק, האיכותי והעדכני ביותר:

מוענק על כל האתר 7 אחוז הנחה בעת "חרבות ברזל". קוד קופון: "מלחמה"

ב"ה. אנו חב"דניקים ולא נחטא בגזל: יש גם עבודות אקדמיות בחינם (גמ"ח). 15,000 עבודות אקדמיות במחיר שפוי של 99 - 390 שח.  סרטון על מאגר העבודות האקדמיות

اللغة العربية Русский

français              አማርኛ

לא מצאתם עבודה מתאימה במאגר? סמסו לנו דרישות לכתיבה מותאמת אישית - ונפנה למומחה חיצוני בעל תואר שני בתחום שלכם לכתיבה הנתפרת לצרכים שלכם בדיוק!

פרסמו את עבודותיכם הישנות אצלינו וקבלו הכנסה פסיבית נהדרת!

חוות דעת על מרצים

הוצאת ויזה לדובאי תשלום מאובטח בעברית

אמריקן אקספרס – ויקיפדיה    (לא דיינרס)    

תוצאת תמונה עבור פייבוקס 5% הנחה ב-פייבוקס  

bit ביט on the App Store   ×ª×©×œ×•× בחיוב אשראי טלפוני דרך נציג שירות 24/7העברה בנקאית

 

עבודה אקדמית תגמולים עובדים, תמריצים, הנעה, תגמול מוטיבציה, השפעת מערך התיגמול על מוטיבציית אנשי מכירות (עבודה אקדמית מס. 12269)

‏290.00 ₪

28 עמודים

עבודה אקדמית מספר 12269

שאלת המחקר

כיצד באה לידי ביטוי ?

תוכן עניינים

מבוא

מושגים           

תיאור הנושא הנחקר         

סוגי תגמול           

מגזר ציבורי ומגזר פרטי        

סיכום מקורות המידע השונים       

ניתוח ממצאים          

הסקת מסקנות          

סיכום           

מקורות           

נספחים   

 

בעבודה זו נבחן את הקשר בין סוג התגמול לבין רמת המוטיבציה. נבדוק האם תגמול כספי או תגמול שווה ערך הינם מוצרים תחליפים מנקודת מבטו של העובד.

בנוסף נערוך השוואה בין מוטיבציה ותגמול במגזר הציבורי ובמגזר הפרטי.

 

נושא המחקר :

 עמידה על הקשר בין סוג התגמול וסוג המגזר על מוטיבציית עובדים ואנשי מכירות.

 

שיטת המחקר :

את שאלת המחקר בעבודה נבחן על ידי עבודה עיונית - בעבודה עיונית נבחן את היבטיו השונים של הנושא הנבחר באמצעות ניתוח ספרות מחקרית ומקורות ראשוניים ומשניים כגון מאמרים, מסמכים, סרטונים עיתונים, טבלאות ועוד. עבודות מסוג זה הן תיאורטיות, היסטוריות או עוסקות בהשלכותיו העתידיות של אירוע מסוים.

אנו נבצע סקירת ספרות מעמיקה בה נבחן את שאלות המחקר ונציג את הדעות בנושא תוך שילוב סקר שביצענו שתרם לעבודתנו.

תוצאות ומסקנות :

מצאנו כי יש קשר(לא מובהק) בין סוג התגמול –כספי או תגמול שווה ערך ,על המוטיבציה של העובדים ובעיקר מצאנו קשר מובהק על מוטיבציית העובדים במגזרים הציבורי והפרטי.

. 1 סוג התגמול המועדף על אנשי המכירות והעובדים הוא תגמול כספי .

הזיכרון של התגמול והערכתו נשמר לאורח טווח על ידי תגמול שווה ערך לכסף אך אנשים רוצים את אפשרות הבחירה מה לעשות עם התגמול שקיבלו.

2. המשתנה המסביר את המוטיבציה של העובד היא אינה רק כסף , אלא קריטריונים נוספים כמו הערכה ,סיפוק ,אפשרויות קידום ,צמיחה ועוד.

3. קיים הבדל מובהק ברמת המוטיבציה במגזר הציבורי והפרטי. 

4. קשר חיובי בין ביצועים לבין שביעות רצון ומוטיבציה

 

השפעת מערך התגמול על אנשי המכירות הינה נושא מעמיק המכיל אינספור מחקרים, ולמעשה עד היום נחקר. האדם מטבעו הינו ייצור סובייקטיבי ושונה באופיו אחד מן השני, עובדה זו גורמת לקושי ביצירת מוטיבציה כיוון שאין ממש אב טיפוס אמיתי להישען עליו. מנגד, ישנו מכלול מקיף אשר מכיל אמצעים ומישורים שונים על מנת למקסם את הנעת העובד ולייצור אצלו מעין מוטיבציה אישית. האתגר הגדול ביותר של כל ארגון \משאבי אנוש\מנהל הוא יצירת מוטיבציה בריאה אצל העובדים אצלו בארגון. (McGaughey ,2018)

רווחיות הארגון בכל תחום תמיד תישען על מערך המכירות ועל איכות השירות של עובדיו , אלו ייצרו וייצאו לארגון תזרים מזומנים שוטף ובריא, ויגרמו לרווחיות הארגון. מכאן, שעל אחת כמה וכמה יש להקצות משאבים טכנולוגיים, כספיים ולייעל ללא הפסקה את המערך הנ"ל על מנת למקסם את תוצאותיו.

המלצה לבדיקת נוספת וחשובה: בעיקר לייעל את מערך התגמול במוסדות הציבוריים שם ישנה בעיה של תגמול חסר בנושא השכר הבסיסי . באם יהיה בו שיפור ייתכן(מאוד) ומוטיבציית העובדים,איכות העובדים ושביעות הרצון של האזרח והעובד ישתפרו . עבודה במגזר הציבורי היא עבודה מאוד חשובה בה יש לשמור על מורל ומוטיבציה בקרב העובדים. הסיבה החשובה שדווקא כדאי וחייב לתגמל את המגזר הציבורי היא משתי סיבות האחת היא חשש להתפטרות של עובדים מתפקידים חשובים(כגון משטרה,נותני שירות לאזרח) מחוסר סיפוק בתגמול . והשנייה היא מחשש לאיכות שירות ירודה. בנוסף,שיפור טכנולוגי במגזר הציבורי ייתן לדעתנו ערך מוסף.

(Anderson, 2017)

(בעבודה האקדמית כ-20 מקורות אקדמיים באנגלית ובעברית)

ביבליוגרפיה לדוגמא:

שפירא-לשצ’ינסקי, אורלי. אתיקה ארגונית בניהול משאבי אנוש במערכת הישראלית. פרדס, (2017)

בר חגי וליאור גלרנטר "רפרטוארים של מקצועיות בארגונים בישראל". סוציולוגיה ישראלית טז 2: 98-76.

גולדברג מ', פינברג נ', דיני עבודה, הוצאת סדן, ספט' 2017

 

E McGaughey, ‘A Human is not a Resource’ (2018) Centre for Business Research, University of Cambridge Working Paper 497 (2018)


העבודה האקדמית בקובץ וורד פתוח, ניתן לעריכה והכנסת פרטיך. גופן דיויד 12, רווח 1.5. שתי שניות לאחר הרכישה, קובץ העבודה האקדמית ייפתח לך באתר מיידית אוטומטית + יישלח קובץ גיבוי וקבלה למייל שהזנת

‏290.00 ₪ לקוחות חוזרים, הקישו קוד קופון:


שדה אימייל הינו חובה