עבודה אקדמית? חפשו עכשיו במאגר הענק, האיכותי והעדכני ביותר:

מוענק על כל האתר 7 אחוז הנחה בעת "חרבות ברזל". קוד קופון: "מלחמה"

ב"ה. אנו חב"דניקים ולא נחטא בגזל: יש גם עבודות אקדמיות בחינם (גמ"ח). 15,000 עבודות אקדמיות במחיר שפוי של 99 - 390 שח.  סרטון על מאגר העבודות האקדמיות

اللغة العربية Русский

français              አማርኛ

לא מצאתם עבודה מתאימה במאגר? סמסו לנו דרישות לכתיבה מותאמת אישית - ונפנה למומחה חיצוני בעל תואר שני בתחום שלכם לכתיבה הנתפרת לצרכים שלכם בדיוק!

פרסמו את עבודותיכם הישנות אצלינו וקבלו הכנסה פסיבית נהדרת!

חוות דעת על מרצים

הוצאת ויזה לדובאי תשלום מאובטח בעברית

אמריקן אקספרס – ויקיפדיה    (לא דיינרס)    

תוצאת תמונה עבור פייבוקס 5% הנחה ב-פייבוקס  

bit ביט on the App Store   ×ª×©×œ×•× בחיוב אשראי טלפוני דרך נציג שירות 24/7העברה בנקאית

 

עבודה סמינריונית קיבול-תוך-שינוי כדחיית ההצעה (עבודה אקדמית מס. 2642)

‏290.00 ₪

24 עמודים.

עבודה אקדמית מספר 2642
עבודה סמינריונית קיבול-תוך-שינוי כדחיית ההצעה

 

שאלת המחקר

כיצד בא לידי ביטוי קיבול-תוך-שינוי כדחיית ההצעה?

 

תוכן עניינים

מבוא

קיבול-תוך-שינוי כדחיית ההצעה

 

לשון החוק וההיסטוריה החקיקתית

 

קיבול-תוך-שינוי כדחיית ההצעה - בחינה עניינית

סיכום

ביבליוגרפיה 

 

כוחו המחייב של חוזה מושתת על מפגש הרצונות של הצדדים. בין שיסוד החוזה הוא ההסכם ובין שיסודו הוא ההבטחה, ברי כי הבעות רצון הדדיות, המשותפות לצדדים, הן היוצרות חיובים חוזיים, שהדין מכיר בהם ואוכף אותם2. זה הקו המבחין בדרך כלל בין החיוב החוזי לבין סוגי החיוב האחרים3.

סעיף 1 לחוק החוזים קובע, כי חוזה נכרת בדרך של הצעה וקיבול, לפי הוראות פרק א של החוק. הבעות הרצון של הצדדים באות איפוא לידי מפגש בשני שלבים, שמבחינה עיונית, אם גם לא תמיד מעשית, נפרדים זה מזה: הצעה שמפנה המציע אל הניצע; וקיבול ההצעה על-ידי הניצע. אין חוזה בלא קיבול ואין קיבול בלא הצעה.

בפנותו אל הניצע בהצעה, נותן המציע כוח בידיו לשנות את מערכת היחסים ביניהם4. מלכתחילה היו הצדדים זרים זה לזה. עתה יכול הניצע, אם ירצה בכך, לקבל את ההצעה ולכרות חוזה עם המציע, ואם אינו רוצה בכך - יכול הוא לדחות את ההצעה או לא לקבלה, והחוזה לא ייכרת. עשה הניצע מעשה של קיבול כדין - נכרת החוזה ומשתנה מאזן זכויותיהם וחיוביהם של הצדדים. קודם היו מציע וניצע; עתה הם חייב ונושה. קודם היו זרים; עתה הם קשורים ביחסים משפטיים.

ברור איפוא כמה יסודית ורבת חשיבות היא השאלה, אם אומנם נכרת חוזה בין צדדים במקרה מסוים. לעניין זה עלינו לפנות, כמצוותו של סעיף 1 לחוק החוזים, להוראות פרק א לחוק. אלו מבהירות מהי הצעה ומהו קיבול, מתי ניתן לחזור מן ההצעה או מן הקיבול, אימתי פוקעת ההצעה, מהו המועד לקיבול וכיוצא באלה כללים המסדירים כריתתו של חוזה.

ענייננו ברשימה קצרה זו יתמקד .באחד מן הכללים הללו, הקבוע בסעיף 11 לחוק, לפיו, קיבול שיש בו תוספת, הגבלה או שינוי אחר לעומת ההצעה,5 כמוהו כהצעה חדשה.

 

 

ביבליוגרפיה לדוגמא (בעבודה האקדמית כ-20 מקורות אקדמיים באנגלית ובעברית)

 ס"ח 118 (להלן: חוק החוזים או החוק).

 

 Chitty ;42 (.ed 3rd ,Oxford) Contracts of Law the to Introduction An ,Atiyah .P.S

2 ,I . vol (Guest .A.G by ,.ed 24th ,London) Contracts on; ג' טדסקי, "אי אילו היבטים למושג החוזה - החוזה כהסכם או כהבטחה" מסות במשפט (תשל"ח) 54.

 

 1 (.ed 7th London,) Contracts of Law The ,Treitel .G.H.

 

 


העבודה האקדמית בקובץ וורד פתוח, ניתן לעריכה והכנסת פרטיך. גופן דיויד 12, רווח 1.5. שתי שניות לאחר הרכישה, קובץ העבודה האקדמית ייפתח לך באתר מיידית אוטומטית + יישלח קובץ גיבוי וקבלה למייל שהזנת

‏290.00 ₪ לקוחות חוזרים, הקישו קוד קופון:


שדה אימייל הינו חובה